Posting Berikutnya!

Semoga tetap sabar menunggu posting setelah ini... Oh yah, kalau sempat,,, boleh tengok2 fotoku di Tumblr.. barangkali kalian suka ^_^

Jangan lewatkan !!

Tuesday, March 29, 2011

When I Was [not] A Kid


I am smiling... =D
I am remembering that time when I was a new-born soul.. When I was kid.. Never seemed to shy for asking everything... I was proud of my childish, been a nice kid on my journey.

I was jumped around you, and hey you recognized me on some funny ways. Then I was starting to feel such a kid's feelings. That I found my new-daddy.. Was that the first time, I was happy as a kid, pretending and laughing around that you're my dad.


I remember, I never felt so lame or insane, just because I have my curiousities. Poking you, singing you a song lyrics of my favourite, outloud on your wall and notes. Just expressed how I was happy coz I met you. And always I sang you a song, how I want to get your attention. I knew then, I liked you more.


I kept sang happily, I kept acted childish spontaneusly, I kept annoyed you lovely, I was clinged and your laughing was only my intention of this my childish habits. That time of my kid-journey, was lovely and spiritful.


Then, you got me on my stubborn. I lend too much on you that kid's time. But, hey I didn't get that as unforgivable things. Cos I was insanely into you my imaginery dad.. =D


Your patience, my stubborns, seems so lovely poem to be written on my new diaries of life. Made you been annoyed by me, was the only time I was looking forward. In every day then, I just flew away for everyways you responded.


Lovely moment that I had made you came in my memories. In such a funniest way I could imagine. Even it made me looked insane, in a funny way, I was happy for that chances. It was! I enjoyed been a kid, who just told you how I was admiring you and trying hard to get your responds.


It was when I was the kid, and you're my daddy. And gived that kid's name and how insane, that kid pretend how her daddy would be her real dad.

18 comments:

♥chika_rei♥ said...

kenangan yang indah
namun skarang qt bukan kid lagi
pengen balik lagi rasanya ke masa-masa itu
disaat tak perlu ada masalah2 seperti sekarang ini >.<
tapi menua itu pasti
dan semua itu hanya bisa jadi kenangan aja

W i e d e s i g n a r c h said...

@chika : T_T sedih memang kita mengingat betapa kita akan menua dan semua kesenangan menjadi mustahil dari jangkauan... tapi belajar menjalani dengan keyakinan bahwa hari esok pasti kita semua berkumpul kembali dengan jiwa kekanak-kanakan yang paling menyenangkan. Insya Allah. Kita patut berjuang untuk satu itu. ^^v

sda said...

sosok ayah yang baik, mampu memberikan banyak kenangan pada putrinya.
sayang tidak semua ayah berlaku demikian.

narti said...

syukur kenangan indah itu tetap terpatri di hati, semoga selamanya.
kenangan itu biar abadi.

W i e d e s i g n a r c h said...

@sda : hm.... apakah ada yang menjadi sosok ayah yang mengecewakan? Adakah?

@narti : kenangan biarlah abadi, memang benar mba... aku pun inginkan demikian ^^

Rawins said...

hadoooh angkat tangan deh...
pake gogel translit malah ancur..
heheh

W i e d e s i g n a r c h said...

@mas Rawins : hihihihi... si mas malah kebingungan banget yah ^_^

Noor's blog (inside of me ) said...

Sosok bapak memang menjadi panutan saya, walau seingat saya beliau tak pernah menyanyikan lagu kesenangan saya tapi perjuangannya yang begitu gigih untuk membahagiakan keluarganya, patut dicontoh.

W i e d e s i g n a r c h said...

@bang pendi : makasih yah bang... ^_^ sudah mengingatkan saya akan betapa beruntungnya saya juga selama ini ^_^

Itik Bali said...

Kenangan tentang Bapak memang selalu indah
meski bapak saya jarang sekali ngobrol sama anak2nya tapi saya tahu beliau mencintai kami

IbuDini said...

Kenangan yg tak terlupakan..

W i e d e s i g n a r c h said...

@itik bali : yup, setiap ayah, apalagi ayah Itik, pasti sayang putra putrinya ^^

@ibu dini : iyah bunda benar sekali ^^

pandi said...

mungkin suatu saat saya akan menjadi seorang ayah juga, dan semoga saya bisa menjadi seorang ayah yang baik bagi anak-anak saya kelak, seperti ayah yang selama ini selalu ada untuk saya. kenangan tentang ayah tak akan pernah saya lupakan. (curhat dot kom)

kira said...

wadoh, by english, ai don anderstend veri mach. hohoho :)but, so kuul

i-one said...

wah,kalau baca postingan ini mata gue langsung meleh,inget ama bapak,yang udah meninggal..i love u..maafkan ane ya,gk jadi anak yang berbakti..moga bapak diterima disisi-Nya.Amin

Kemanx921.com said...

father is always be special person in every child :)

Andy A.Fairussalam said...

Assalamu'alaikum, blogwalking n salam kenal ^_^
buat kamu yang suka corat-coret di Blog, yuk gabung di BLOOFERS (Blog Of Friendship)

B.S.U. said...

so butiful :)

Post a Comment

My Room (42) Curhat (21) Ribet (21) Bacaanku (20) Teman2ku (20) Quote (16) Love (14) MyProsa (14) Jalan-jalan (11) Arsitektur (9) Islamic (9) Bioskop (8) Memotret (5) Bernyanyi (3) Design (3) Year Ended (3) Akubaru (2) Movie (2) UlangTahun (1)
There was an error in this gadget
My photo
Di blogger world ini, aku cuma ingin merekam karya, merekam persahabatan, dan merekam proses kehidupanku. Semoga semua bersedia berbagi bersamaku dan blogku. ^_^